Avantaje PUBLISIND

Praktiker si PUBLISIND!

De la casa la ACASA, cu Praktiker si PUBLISIND!

Pentru ca nevoile membrilor nostri sunt intodeauna in atentia noastra am incheiat un protocol si cu PRAKTIKER Romania. Prin protocolul de colaborare încheiat între PRAKTIKER România şi PUBLISIND, membrii noştri beneficiază de reduceri de 10% din valoarea produselor achiziţionate de aceştia online sau din magazinele Praktiker din toată ţara, excepţie făcând produsele existente în promoţie sau cele care sunt deja reduse.

De la casa la ACASA, cu Praktiker si PUBLISIND !

Alte discounturi speciale se vor acorda membrilor organizaţiei noastre care vor achiziţiona materiale de la Magazinele Praktiker cu valori mai mari de 10.000 de lei.

Ce înseamnă Praktiker?

  • Idei de renovare şi redecorare, la preţuri prietenoase
  • Consultanţă şi sfaturi despre cum se pot realiza planuri Do-It-Yourself
  • Servicii care uşurează procesul de cumpărare
  • Cel mai bun raport calitate/preţ

Inspiraţi de nevoile românilor şi de dragostea acestora pentru casele lor, Praktiker a pregătit o varietate de produse cu care va fi mai uşor să transformaţi casa în acasă, adică în spaţiul care vă reprezintă şi în care vă reîntoarceţi cu drag în fiecare zi.

Şi pentru că românii sunt inventivi, Praktiker vă ajută să dezvoltaţi spiritul Do-It-Yourself şi să decoraţi casa dupa ideile voastre! Datorită gamei extinse de produse deco pe care a introdus-o în oferta sa, acum e mai uşor să personalizaţi locuinţa într-un spaţiu viu şi călduros!

Pentru a gasii cel mai apropiat magazin PRAKTIKER verifica lista.

Nu uita poti verifica oricand site-ul PRAKTIKER in cautarea produselor potrivite pentru casa ta.

* Discontul este valabil prin prezentarea cardului PUBLISIND / SNLP.