Avantaje PUBLISIND

World Class - Un alt stil de viata

Istoria World Class începe oficial în anul 1983, când Ulf Bengtsson, atlet de talie mondială și antreprenor suedez, a pus bazele unui proiect menit să atragă oamenii spre mișcare, sănătate, productivitate și mulțumire de sine.

Azi, misiunea World Class e aceea de a deveni un mediu prietenos pentru membri, un loc doar al lor, departe de casă și muncă, unde să se motiveze, să se inspire și să-și satisfacă nevoia de socializare. Compania promite fiecărui membru nu doar o schimbare la nivel fizic, ci mai ales o schimbare la nivel de mentalitate și o nouă abordare a stilului de viață.

Citește mai departe: World Class - Un alt stil de viata

MOL & Publisind

Membrii sindicatelor din cadrul Federației Publisind pot obtine cardul MOL care oferă reduceri de 20 de bani la fiecare litru de combustibil în benzinării.

Reducerea se oferă la fiecare alimentare, pe loc în benzinărie, prin prezentarea cardului la casieriile Mol.

Citește mai departe: MOL & Publisind

TMA - Consiliere financiară GRATUITĂ

Daca dorim sa achizitionam un credit sau o locuinta printr-un credit ipotecar, primul lucru la care ne gandim este sa prospectam piata si sa vedem care este cea mai buna oferta pentru noi.

Dupa ce vom fi investit destul timp si nervi in aceasta operatiune, vom constata (de cele mai multe ori) ca fiecare banca isi vinde produsul ca fiind cel mai bun din piata. Bancile argumenteaza aceasta “declaratie” prin mai multe argumente cum ar fi:

  • Cea mai mica marja
  • Cel mai rapid credit
  • Este dobanda fixa o perioada
  • Utilizeaza roborul la 3 luni in loc de 6
  • Au sau nu comision de gestiune sau asigurare de viata plata sau nu

Citește mai departe: TMA - Consiliere financiară GRATUITĂ

LUKOIL & Publisind

Membrii sindicatelor din cadrul Federației Publisind pot obtine cardul LUKOIL care oferă reduceri de 20 de bani la fiecare litru de combustibil în benzinării și acumulare de puncte bonus. Reducerea se oferă la fiecare alimentare, pe loc în benzinărie, prin prezentarea cardului de fidelitate la casieriile Lukoil.

Citește mai departe: LUKOIL & Publisind