Avantaje PUBLISIND

Optiplaza - rame optice, ochelari de soare si lentile de contact

Optiplaza este un brand romanesc ce a luat nastere in anul 2004 si are, in prezent, 43 de magazine in toata tara, fiind lider de piata pe segmentul de retail pentru rame optice, ochelari de soare si lentile de contact.

In oricare dintre magazinele Optiplaza, consultantii nostri specializati va vor ajuta sa faceti cea mai inspirata alegere.

Magazinele au un mix de produse unic in Romania: la noi puteti gasi branduri de prestigiu precum Police, Guess, Ray-Ban, Furla, Carolina Herrera, Oakley, Dolce&Gabbana, Silhouette, Avanglion, PolarGlare, intr-o combinatie ce pune accentul pe ultima moda, inovatie, accesibilitate si calitate garantata.

Membrii Federatiei Publisind si rudele de gradul I (copii, sot/sotie) ale acestora beneficiaza de urmatoarele oferte:

  • Gratuitate pentru serviciile oferite în magazine (determinări de dioptrii, adaptare de lentile de contact);
  • Discount 15% la orice produs existent în magazine încă de la prima achiziție realizată (ofertă permanentă);
  • Discount 30% pentru lentilele cu filtru de calculator (ofertă permanentă);
  • Discount 25% pentru achizitii online utilizand voucher-ul #corporateonline pe site-ul www.optiplaza.ro (ofertă permanenta pe site, exceptie fac achizitiile de lentile de contact Johnson&Johnson); Perioada promoției valabila exclusiv in magazine: 01 octombrie - 30 noiembrie 2019
  • Discount 25% la comenzi complete de ochelari de vedere –rama+lentile+montaj

ATENŢIE! Reducerile NU se pot cumula între ele, cu Cardul de fidelitate Smart 10% sau  cu alte promoții existente în magazinele Optiplaza si Optica Express sau pe site-ul www.optiplaza.ro, membrul Federatiei Publisind hotărăște pentru care facilitate va opta!

IMPORTANT! Pentru a beneficia de oricare din ofertele Programului Corporate vă rugăm prezentați la achiziție cardul de membru Publisind sau adeverinta care atesta calitatea de membru.