Avantaje PUBLISIND

Optiplaza - rame optice, ochelari de soare si lentile de contact

Optiplaza este un brand romanesc ce a luat nastere in anul 2004 si are, in prezent, 43 de magazine in toata tara, fiind lider de piata pe segmentul de retail pentru rame optice, ochelari de soare si lentile de contact.

In oricare dintre magazinele Optiplaza, consultantii nostri specializati va vor ajuta sa faceti cea mai inspirata alegere.

Magazinele au un mix de produse unic in Romania: la noi puteti gasi branduri de prestigiu precum Police, Guess, Ray-Ban, Furla, Carolina Herrera, Oakley, Dolce&Gabbana, Silhouette, Avanglion, PolarGlare, intr-o combinatie ce pune accentul pe ultima moda, inovatie, accesibilitate si calitate garantata.

Citește mai departe: Optiplaza - rame optice, ochelari de soare si lentile de contact

Sistemul medical MedLife

MedLife activeaza pe piata din Romania din 1996 si este printre putinele companii din Romania care intr-un termen atat de scurt a reusit sa devina cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piata locala.

Compania isi desfasoara activitatea in 9 Hyperclinici din Bucuresti, Timisoara, Brasov si Arad; 8 laboratoare proprii de analize; 6 spitale in Bucuresti, Brasov si Arad, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie si unul de Obstetrica-Ginecolgie; 3 maternitati in Bucuresti si in tara, 6 farmacii proprii reunite sunb reteaua PharmaLife, 28 de centre medicale generaliste in Bucuresti si in tara, 8 centre de excelenta cu specializare unica, 6 farmacii proprii reunite sunb reteaua PharmaLife, si in colaborare cu 135 clinici medicale partenere din toata tara.

Citește mai departe: Sistemul medical MedLife

Bucuresti - Cabinetul stomatologic Dr. Cristiana Chiciorea

Cabinetul stomatologic Dr. Cristiana Chiciorea, București, oferă tuturor membrilor Federației Publisind un discount de 20% la serviciile stomatologice din lista afișată în anexă.

Discounturile se vor oferi membrilor Federației Publisind numai în baza cardului, legitimației sau adeverinței de membru însoțite de cartea de identitate în momentul efectuării programării

Citește mai departe: Bucuresti - Cabinetul stomatologic Dr. Cristiana Chiciorea

Synevo - analize medicale de laborator cu 15% reducere pentru testele fara trimitere de la medic si 20% reducere pentru testele cu trimitere de la medic

Synevo - analize de laboratorVeniti cu cardul de membru Publisind in toate receptiile Synevo pentru a beneficia de 15% reducere la cea mai larga paleta de analize medicale pentru testele fara trimitere de la medic si 20% reducere pentru testele cu trimitere de la medic.

In laboratoarele de analize medicale Synevo se pot efectua peste 1000 de investigatii diferite incepand cu alergologie, biologie moleculara, biochimie, hematologie, imunologie, markeri cardiaci, endocrini, osoşi, tumorali, serologie, microbiologie şi toxicologie.

Reducerea este valabila prin prezentarea la receptie a cardului de membru Publisind. Membrii familiei trebuie sa prezinte la receptie buletinul si cardul de membru al titularului.

Citește mai departe: Synevo - analize medicale de laborator cu 15% reducere pentru  testele fara trimitere  de la medic...