Avantaje PUBLISIND

Avia Motors

Avia Motors va fi prima alegere a celor interesati de marca Škoda si va ramane prima optiune a actualilor sai clienti prin excelenta in servicii.

Avia Motors isi propune sa depaseasca in mod favorabil asteptarile clientilor sai in materie de calitate si interactiune cu acestia, prin gama de servicii dezvoltata si eforturile angajatilor sai.

Actiunile fiecarui membru al echipei Avia Motors au in primul plan Clientul - confortul si siguranta lui. Vrem sa oferim consiliere fiecarui Client si ii punem la dispozitie experienta si profesionalismul nostru, intr-un parteneriat bazat pe transparenta si respect reciproc.

Obtinerea celor mai bune rezultate este scopul final al actionarilor si echipei Avia Motors. Aceste rezultate sunt consecinta asumarii responsabilitatii si preocuparii pentru perfectionare si eficienta.

Citește mai departe: Avia Motors

Turaco auto

S.C. TURACO MANAGEMENT S.R.L. este o companie romaneasca ce a luat nastere in noiembrie 2013, din dorinta de a veni in ajutorul dumneavoastra cu cat mai multe informatii despre produsele si serviciile de care aveti nevoie.

Pentru ca stim foarte bine ce inseamna sa ai nevoie de cel mai bun produs raport calitate-pret, care sa satisfaca cat mai bine nevoile dumneavoastra, va punem la dispozitie experienta noastra acumulata in domeniul auto, comercializand o gama diversificata de produse.

Citește mai departe: Turaco auto